KONYA / EREĞLİ - Ayvatlar İlkokulu

Ayvatlar İlkokulu

Cahı Mahallesi Konya Ereğli Caddesi No1833 Ereğli KONYA
Vizyon
Bizler istiyoruz ki; Okulumuzda, öğrenme temel gereksinim kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisini öğrenme için her türlü olanağın verildiğini bilsin. Okulumuzda hem öğretenler, hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişimine yardımcı olmanın bilincinde olsun. Bireysel çalışma yerine ekip çalışması ön plana çıkarılsın. Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Bizler biliyoruz ki; Eğitim ve öğretimde “Toplam kaliteyi” yakalayan, bilgi, beceri ve yetenekleri doğrultusunda kendini geliştiren, kendine güvenen, özgür ve özgün tanımlamasına uygun bireyler olarak yetişen, sorumluluğunu ve değerlerini bilerek birlikte hareket eden, Atatürk iİlke veinkılâplarını bilen ve günlük yaşamına yansıtan gençler için varız...
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Giriş 08:30 Çıkış 14:10